PEČTE JAKO PROFESIONÁL
Fondánové POLEVY
Naše fondánové polevy vám do kuchyně přináší celou řadu výhod, praktické využití a vždy výborný výsledek. Oceníte hlavně jednoduchou přípravu. Sušený fondánový prášek jen smícháte s tekutinou, zahřejete a můžete použít. Využití je opravdu široké a to jak u základní bílé fondánové polevy, tak i u dalších ovocných variant, které najdete v našich receptech. Velkou výhodou je možnost ochucení základní fondánové polevy dle vašich představ a chutí. Dostanete nekonečno variant! Tak co si upečete jako první?
Jak snadná je příprava
naší fondánové polevy?
Receptura přímo
od šéf cukráře
Martin Polanecký se pohybuje v cukrářské branži už více než 25 let. Z toho téměř 20 let ve vlastní cukrárně. Ví, jak mají cukrářské výrobky vypadat a hlavně chutnat.
Cukrářství Viktoria je jeho srdcovou záležitostí. Spolu s týmem zkušených cukrářů připravují domácí cukrářské výrobky prvotřídní kvality.
Sledujte nás na:
Sledujte nás na:
Inspirujte se našimi recepty
s fondánovou polevou
Video recepty z pořadu „POLOPATĚ“ – choux a panna cotta
Tradiční žloutkové věnečky z odpalovaného máslového těsta s pudinkovým krémem a fondánovou polevou.
Video recepty z pořadu „POLOPATĚ“ – minidezerty
Tradiční žloutkové věnečky z odpalovaného máslového těsta s pudinkovým krémem a fondánovou polevou.
Maracuja minidezert, marcipánové kuličky, lanýžky, čokoládové placičky – video
Video receptura na bezlepkové máslové sušenky s ovocnými tvarohovými náplněmi a fondánovou polevou.
Vánoční cukroví – video
Video receptura na bezlepkové máslové sušenky s ovocnými tvarohovými náplněmi a fondánovou polevou.
Máslový éclair s mascarpone a jahodami
Malinový eclairs z máslového odpalovaného těsta s malinovým krémem, čerstvou šlehačkou, čerstvými malinami a malinovou polevou, zdobené prachem z malin a sekanými pistáciemi.