PEČTE JAKO PROFESIONÁL
Fondánové POLEVY
Naše fondánové polevy vám do kuchyně přináší celou řadu výhod, praktické využití a vždy výborný výsledek. Oceníte hlavně jednoduchou přípravu. Sušený fondánový prášek jen smícháte s tekutinou, zahřejete a můžete použít. Využití je opravdu široké a to jak u základní bílé fondánové polevy, tak i u dalších ovocných variant, které najdete v našich receptech. Velkou výhodou je možnost ochucení základní fondánové polevy dle vašich představ a chutí. Dostanete nekonečno variant! Tak co si upečete jako první?
Jak snadná je příprava
naší fondánové polevy?
Receptura přímo
od šéf cukráře
Martin Polanecký se pohybuje v cukrářské branži už více než 25 let. Z toho téměř 20 let ve vlastní cukrárně. Ví, jak mají cukrářské výrobky vypadat a hlavně chutnat.
Cukrářství Viktoria je jeho srdcovou záležitostí. Spolu s týmem zkušených cukrářů připravují domácí cukrářské výrobky prvotřídní kvality.
Sledujte nás na:
Sledujte nás na:
Inspirujte se našimi recepty
s fondánovou polevou
Žloutkové věnečky s fondánovou polevou
Tradiční žloutkové věnečky z odpalovaného máslového těsta s pudinkovým krémem a fondánovou polevou.
Karamelové větrníky
Tradiční karamelové větrníky z odpalovaného máslového těsta se žloutkovou a karamelovou šlehačkou, potažené fondánovou polevou s kulérem.
Indiánky ve fondánové polevě
Indiánky s borůvkovým džemem, černorybízovou fondánovou polevou na domácích piškotech, netradičně zdobené alpskými bylinkami.
Punčový dort ve fondánové polevě
Tradiční dvoubarevný punčový dort ochucený tuzemákem s malinovým džemem a fondánovou polevou.
Makovec s citronovou fondánovou polevou
Velice oblíbený máslový makovec s citronovou polevou zdobený lyofilizovanou malinou.